juli

5 tot en met 8 juli   4daagse vakantieworkshop

Het is nog mogelijk hieraan mee te doen.

13 en 14 juli                bosfluit maken van een tak

Je krijgt de keuze uit verschillende soorten hout, als berk, els, ginkgo die al door mij op maat gezaagd zijn en in de lengte doorgezaagd. Beide kanten hol je uit met handgereedschap, zoals gutsen en raspen. De delen worden op elkaar gelijmd aan het eind van de dag en de volgende ochtend kan je er er verder aan werken. Je maakt het gat waar de klank uit komt en de vingergaten. Vooral het maken van het klankgat, met boor en vijltjes is een precies werkje!

 

18 tot en met 28 juli          dinsdag tot en met vrijdag dagworkshops, deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Eventueel ook per dagdeel. van 10.00 uur tot 17.00 uur

kosten €60  inclusief koffie, thee, iets lekkers, gebruik gereedschap. Exclusief kosten van hout.  Zelf lunch meebrengen.

augustus

1 tot 9                  beeldhouwvakantie in Frankrijk (vol)

17, 18 en 19 , 24, 25 en 26   dagworkshops. deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Eventueel ook per dagdeel. van 10.00 uur tot 17.00 uur

kosten €60  inclusief koffie, thee, iets lekkers, gebruik gereedschap. Exclusief kosten van hout.  Zelf lunch meebrengen.