De wijsheid van Moeder Aarde

Deze driedaagse workshop is een samenwerking tussen Anna Hakvoort en Loes Vrolijk en wordt op 14, 15 en 16 oktober in de werkruimte van Anna en in de natuur in Langbroek gegeven.

Moeder aarde is onze grote, gevende Moeder, ze geeft ons lucht, water en voedsel. In deze workshop staan we hier in dankbaarheid, maar ook met vreugde, bij stil.

De eerste dag wordt gevuld door Loes in de vorm van een workshop met aandacht voor verbinding met de wijsheid van de aarde. We doen wat aardend lichaamswerk.

Je wordt uitgenodigd om door middel van een meditatie verbinding te maken met de ziel van de aarde, die terug te vinden is in de aarde, de planten, dieren en de mensen, we vormen tenslotte een eenheid. Er is ruimte voor dankbaarheid.

In deze eerste dag is er ook ruim gelegenheid voor creatieve expressie van moeder aarde. Je kunt kiezen uit werken met verf of krijt, of met verschillende materialen uit de natuur een collage maken.

Tijdens de lunch kun je een kaart trekken van de Medicijnkaarten. Deze kaarten vertellen over specifieke eigenschappen van verschillende totemdieren en hun symboolfuncties en nodigen je uit om je verbondenheid met alles wat bestaat te verdiepen.

We ronden deze eerste dag af met een gedicht in de vorm van een rondeel.

Loes Vrolijk https://www.kerncoaching.nl/  is spiritueel trainer en coach.

Dag 2 en 3 op 15 en 16 oktober

Op 15 en 16 oktober begeleidt Anna Hakvoort je om moeder Aarde vorm te geven in hout. Anna ontdekte haar liefde voor het bewerken van hout tijdens haar wandelingen langs de rivier. Zij is als geen ander verbonden met de natuur en geeft in haar fijne woonplaats workshops waarin op verschillende manieren met hout wordt gewerkt. Geschikt voor beginners en gevorderden in het werken met hout.

Lees het leuke verhaal over het Begin van Moeder Aarde, Zon en Maan en laat je inspireren!


Praktische informatie

Data en tijden; 14, 15 en 16 oktober,
van 10.00 – 16.00 u.
Trainers: Anna Hakvoort en Loes Vrolijk
Je bijdrage is € 300,– voor 3 dagen, dit is inclusief materiaal, koffie, thee en lunch.
Adres: Langbroekerdijk A 139, Langbroek (Utrecht).
Opgeven bij Loes (loesvrolijk@kerncoaching.nl) of Anna (hakvoort.aa@gmail.com).