In deze workshop van 20, 21 en 22 augustus, starten we vanuit aandacht voor verbinding  met jezelf, je hoofd, hart en handen in het hier en nu. En verbinding met het hout om zo tot het proces van verbeelden te komen.

Beeldhouwen in hout

Het beeldhouwen in hout wordt begeleid door Anna Hakvoort. Meestal ontstaat een beeld vanzelf door  te kijken, te voelen en de vormen met je intuïtie te volgen. Het proces is daarbij net zo belangrijk als het resultaat. Je kunt het werken met hout zien als een ontdekkingsreis waarbij al spelend met het materiaal jouw eigen vorm ontstaat.
Anna Hakvoort is beeldhouwer en geeft al meer dan 15 jaar cursussen beeldhouwen in haar eigen werkplaats en op locatie in binnen- en buitenland (www.annahakvoort.nl).

beeldhouwen

Kung Fu Flow

Om met aandacht te kunnen werken is het fijn om in je eigen stilte te komen. Dit doen we door elke ochtend te beginnen met Kung Fu Flow, meditatie in beweging. Centraal staan aandacht, ademhaling en beweging. De bewegingen zijn vloeiend als water en hebben de vitaliserende energie van vuur. Het creëert flow zodat je volledig kunt opgaan.
Kung Fu Flow wordt verzorgd door mij, Aleid Bouten. Ik beoefen meer dan 30 jaar Poekoelan Kung Fu.

Locatie

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en het gebied van de Kromme Rijn ligt de werkplaats van Anne, Omringd door landgoederen en kastelen. Een sfeervolle plek die rust uitstraalt en tegelijk bruist van activiteit.
De workshops vinden zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats. je hoeft geen ervaring te hebben met beeldhouwen of Kung Fu Flow. Hout en gereedschap zijn aanwezig.
Het is fijn als je in de omgeving een plek hebt om te overnachten. Wij kunnen je daarbij helpen met informatie en adressen.

Jouw investering

2,5 dag (vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag) een programma met workshops beeldhouwen en Kung Fu Flow
Inclusief: Lunch, gebruik van materiaal en gereedschap. Exclusief kosten van het hout

We starten vrijdagmiddag 14.00 uur en gaan door tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Kosten €250

Aanmelden

Je kunt je bij Anna of Aleid aanmelden. Je krijgt dan een vraag om betaling. Na betaling is je plek gegarandeerd. Je ontvangt een bevestiging. Binnen enkele weken ontvang je het definitieve programma.

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht