Omdat eerdere workshops erg succesvol waren, organiseren Aleid Bouten en ik weer een driedaagse workshop waarbij Kung Fu Flow en beeldhouwen in hout wordt gecombineerd.

Verbinding en Verbeelding
In deze 3 daagse workshop starten we vanuit aandacht voor verbinding met jezelf, je hoofd, hart en handen in het hier en nu. En verbinding met het hout om zo tot het proces van verbeelden te komen.
Beeldhouwen in hout
Het beeldhouwen in hout wordt begeleid door Anna Hakvoort.
Meestal ontstaat een beeld vanzelf door te kijken, te voelen en de vormen met je intuïtie te volgen. Het proces is daarbij net zo belangrijk als het resultaat. Je kunt het werken met hout zien als een ontdekkingsreis waarbij al spelend met het materiaal jouw eigen vorm ontstaat.
Anna Hakvoort is beeldhouwer en geeft al meer dan 15 jaar cursussen beeldhouwen in haar eigen werkplaats en op locatie in binnen- en buitenland (www.annahakvoort.nl).
Kung Fu Flow

Om met aandacht te kunnen werken is het fijn om in je eigen stilte te komen. Dit doen we door elke ochtend te beginnen met Kung Fu Flow, meditatie in beweging. Centraal staan aandacht, ademhaling en beweging. De bewegingen zijn vloeiend als water en hebben de vitaliserende energie van vuur. Het creëert flow zodat je volledig kunt opgaan.

Kung Fu Flow wordt verzorgd door Aleid Bouten. Zij beoefent meer dan 30 jaar Poekoelan Kung Fu.
Locatie
Tussen de Utrechtse Heuvelrug en het gebied van de Kromme Rijn ligt de werkplaats van Anna, omringd door landgoederen en kastelen. Een sfeervolle plek die rust uitstraalt en tegelijk bruist van activiteit.
De workshops vinden zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats. Je hoeft geen ervaring te hebben met beeldhouwen of Kung Fu Flow. Hout en gereedschap zijn aanwezig.
Het is fijn als je in de omgeving een plek hebt om te overnachten. Wij kunnen je daarbij helpen met informatie en adressen.

Van 10.00 uur tot 16.30 uur, inclusief lunch, gebruik gereedschap, koffie en thee, aangeboden hout. Je kunt natuurlijk ook zelf hout meebrengen of kiezen uit ander hout dat in voorraad is, eventueel tegen een meerprijs. De workshop vindt plaats in Langbroek, Langbroekerdijk A 139.

kosten €325