Kuan Yin, godin van Compassie en Genade.
In deze vierdaagse workshop ontmoet je de Chinese Godin Kuan Yin. Zij is de Godin van Compassie en Genade en haar doel is de oorzaken van lijden op aarde te elimineren.
Compassie betekent een vriendelijker omgang met jezelf, meer sociale verbondenheid, minder angst om fouten te maken. Compassie is het vermogen om je betrokken te voelen bij pijn en lijden van jezelf en anderen, en de moed en de bereidheid hebben om er wat aan te doen. Er is een sterke samenhang tussen compassie en gezondheid, welzijn en de weerbaarheid bij tegenslag.
Dag 1
Workshop over Kuan Yin door Loes Vrolijk
In de eerste dag zal Loes meer vertellen over de achtergrond van de Chinese Godin en de legende van Kuan Yin. Zij zal verschillende creatieve werkvormen (schilderen, mediteren, mantra zingen en nog veel meer verrassende instrumenten) gebruiken om de deelnemers uit te nodigen om vanuit de verbinding en het gevoel een aantal uitbeeldingen te maken van deze godin en alles waar zij voor staat. Een eerste kennismaking die daarna in de volgende dagen door Anna verder zal worden verdiept om in hout te worden uitgebeeld.
Dag 2, 3 en 4
Workshop beeldhouwen in hout door Anna Hakvoort
Tijdens de eerste dag heb je je kunnen verbinden met de godin Kuan Yin. De volgende dagen ga je deze verbinding omzetten in verbeelding. We starten elke dag met een meditatie of visualisatie. Op dag 2 kies je hout uit mijn voorraad en na eerst wat technische aanwijzingen ga je aan de slag met een beeld, waarin je jouw eigen uitdrukking geeft aan de harts- energie van Kuan Yin. Uiteraard gaat het daarbij niet om de prestatie maar om het proces van ‘tot uitdrukking brengen’. Het resultaat zal je verrassen.
Daardoor is deze workshop zowel geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring.
Loes Vrolijk is Spiritueel Coach en Trainer https://www.kerncoaching.nl/
Anna Hakvoort is beeldhouwer in hout, geeft cursussen, workshops en coaching in Langbroek, Utrecht.
https://annahakvoort.nl/
De workshop is inclusief lunch, koffie, thee, frisdrank en materialen. Data 3, 4, 5 en 6 juni (Pinksteren) Tijd 10.00 tot 16.00 uur Locatie Langbroekerdijk A 139, 3947 BG Langbroek
Kosten €400
Aanmelding bij Anna Hakvoort tel 0631364600
e-mail hakvoort.aa@gmail.com
of via de website https://annahakvoort.nl/