meerdaagse workshops en beeldhouwvakanties

Info vakantie en algemene voorwaarden Frankrijk  1 tot en met 5 juli 2024. (nog 1 plek vrij)

 

Leuk dat je (weer) belangstelling hebt voor de workshop beeldhouwen in Frankrijk!

Locatie en gastheer/gastvrouw

Ole en Alize Langerhorst wonen sinds 1988 op Les Muriats, 4 km buiten het dorpje Vieure.

Ole heeft gewerkt als beeldhouwer in hout in Nederland, hij was vrij bekend in de jaren ’70. Later werkte hij in Frankrijk. Hij gaf hier ook workshops in zijn mooie buitenatelier. Een jaar of 10 geleden is hij gestopt en is zich bezig gaan houden met groente verbouwen op zijn eigen land, biologisch dynamisch. Toen Ole stopte, ben ik workshops aan gaan bieden op deze bijzondere plek. Deze bestaat uit een overdekt buitenatelier, een kleine camping waar ongeveer 6 tenten op kunnen en twee woonwagens We koken in een overdekte buitenkeuken. Daar zijn ook toiletten en 2 douches. Niet luxe, maar schoon en prima verder.

Als je niet wil kamperen of als de woonwagens bezet zijn, zijn er nog andere mogeljkheden om te overnachten in de omgeving. Bv. Plan d’eau, half uurtje lopen, recreatiegebied met zwemwater en bungalows. Of hotel en bed and breakfast in de omgeving. Als je op tijd bent, vind je nog goedkope overnachtingsplekken.

 Vieure ligt in het departement Allier, in het hart van Frankrijk. Het is een landelijk gebied, met glooiende groene weilanden en eeuwenoude eikenbossen. Het foret de Troncais is een uitgestrekt eikenbos van 10.600 hectare.

Een uitstekend wandel- en fietsgebied, zonder al te steile hellingen.

Op het terrein van Ole en Alize verzorg ik 5 dagen een vakantie beeldhouwen in hout.   1 tot en met 5 juli 2024. 

In de ochtend verzorg ik de workshops en de middagen zijn vrij om te besteden zoals je deze wil….In de hangmat een boek lezen, de omgeving verkennen, of gewoon doorhakken!

             

Globaal programma:

30 juni in de loop van de middag of begin van de avond aankomst in Vieure. De reis per auto duurt ongeveer 8 uur. Er wordt voor een eenvoudige maaltijd gezorgd.

Dagelijks ontbijt tussen 9.00 en 10.00 uur. Het ontbijt staat klaar en je kunt zelf pakken.

Van 10.00 tot 13.00 uur workshop.

Tijd van lunch en avondeten in overleg. Ik doe in principe de boodschappen en en als er nog meer mensen zijn die dat leuk vinden kan dat natuurlijk ook. Dat geldt ook voor het verzorgen van lunch of avondeten. Maar ik ga er vanuit dat jullie je lekker laten verzorgen.

Afwas doen bij toerbeurt .  

          

De laatste “hakdag” sluiten we af met een kleine expositie. Vertrek 6 juli na het ontbijt. En natuurlijk kan je in overleg met Ole en Alize langer blijven of eerder komen.

Kosten inclusief

De vakantie in Vieure is inclusief huur van atelierplekken (15 euro per dag), keuken, eventueel gereedschap, 5 ochtenden workshop, 5 keer ontbijt, 5 keer lunch, 5 keer diner. Er wordt dagelijks gekookt door Anna en wie zich hiervoor aanmeldt.

Totaal: € 400.00

Kies je ervoor om langer te blijven, betaal je €80 per dag extra exclusief overnachting.

exclusief De reis. De kosten voor kamperen of huur woonwagen betaal je zelf aan Alize en Ole Langerhorst.

Kamperen 8€ pppn, electriciteit 4,50 pn

Woonwagen 250€ per week, 40€ per nacht

Hout is eventueel te koop bij Ole of in Langbroek bij Anna. Je kunt ook zelf hout meenemen.

In de omgeving zijn ook plekken om te overnachten. Ik heb wat info.

Reservering

Bij aanmelding wordt er een plaats voor je gereserveerd, die definitief is na een aanbetaling van €150 p.p. Het resterende bedrag dient vóór 1 juni voldaan te worden op rekeningnummer NL32 ASNB 0706995562 t.n.v. Anna Hakvoort

Annulering Bij annulering binnen 1 maand voor aanvang van de vakantie kan geen restitutie meer worden verleend, tenzij je plaats door iemand anders wordt ingenomen. Bij ziekte van mij of andere omstandigheden kan altijd eenzijdig besloten worden de workshop te annuleren. Het overgemaakte cursusgeld wordt dan 100% naar je teruggestort. Maar in overleg kunnen we ook besluiten dat ik zorg voor vervanging en kan de workshop gewoon doorgaan. n.b. ik ben niet aansprakelijk voor enig letsel of schade. Deelname geschiedt op eigen risico.

Hartelijke groet

Anna Hakvoort   0631364600

hakvoort.aa@gmail.com