Workshops beeldhouwen in hout

Spelen. Als een kind opgaan in het moment. De tijd vergeten…en dat met een stuk hout!  Elke dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, woensdagmiddag eens per twee weken van 13.30 uur tot 16.30 uur, donderdagochtend, vrijdagochtend en van 10.00 uur tot 13.00 uur kan je bij mij komen beeldhouwen of houtsnijden. Je wordt individueel begeleid bij het maken van je beeld. Je leert welke gereedschappen je kunt gebruiken en hoe je deze gebruikt, welke houtsoorten geschikt zijn en hoe je vorm geeft aan een stuk hout. Ook aan presentatie en afwerking wordt aandacht besteed. Je kunt eenmalig komen om kennis te maken of een strippenkaart bij mij kopen die je binnen een bepaalde tijd moet hebben opgebruikt.

Fijn als je je eigen hout meebrengt, maar je kunt  ook tegen vergoeding iets uit mijn houtvoorraad uitzoeken.

Meerdaagse workshops

Jaarlijks geef ik meerdaagse workshops in Langbroek of op een andere locatie in binnen- of buitenland.

Ook groepen kunnen in mijn werkplaats terecht. Teamuitjes, familie, vrienden. Deze workshops vinden plaats op vrijdagmiddag of zaterdagmiddag, zondag.  We bespreken de wensen en ik kijk wat ik kan bieden. De workshop is ook goed te combineren met een activiteit in de omgeving.

 

Met een workshop van een dagdeel zal het je niet gaan lukken met een mooi afgewerkt kunstwerk naar huis te gaan.. Hoewel… Het zijn al kleine kunstwerkjes van zichzelf…Mooie stukjes hout, stronkjes uit het bos. Ze mogen ook vergaan in de natuur. Maar hoe mooi en boeiend is het ook om ze van dichtbij te bekijken, te voelen en schoon te maken. Te ontdekken hoe het er zonder bast uit ziet. En misschien de vorm te volgen met een kleine guts. En dan heb je aan het eind van de middag toch veel ontdekt en kijk je de volgende keer heel anders naar hout en bomen…!

 

Agenda

Dinsdag      10.00 uur tot 13.00 uur

Woensdag  10.00 uur tot 13.00 uur

elke oneven week op woensdag    13.30 uur tot 16.30 uur

woensdag is het ook mogelijk de hele dag te komen in de oneven weken.

Donderdag  10.00 uur tot 13.00 uur

Vrijdag          10.00 uur tot 13.00 uur

De kosten zijn €27.50 per dagdeel

Agenda workshops

Hemelvaart: Kung Fu Flow en Dorodango

‎https://www.annahakvoort.nl/heel-holland-hakt-13-mei/

https://www.annahakvoort.nl/4-daagse-beeldho…7-en-8-juli-2023/ ‎

 https://www.annahakvoort.nl/juli-tot-en-met-augustus/ ‎

workshops indianenfluiten maken