De Speelplaats: werkplaatsconcerten, optredens en boeiende workshops

Welkom bij “de Speelplaats”. Mijn beeldhouwwerkplaats in Langbroek is al een speelplaats voor het ontdekken van je creativiteit, het ontdekken van hout als materiaal, spelen met vorm en jouw eigen mogelijkheden. Deze mooie plek is ook geschikt voor andere activiteiten, als muziek of vertellingen, boeiende workshops en lezingen. De Werkplaats gaat nog meer een Speelplaats worden. Een plek voor ontmoeting, verbinding, persoonlijke groei en creativiteit. Op zaterdagochtenden wil ik mensen uitnodigen om workshops te geven. Workshops die passen in de sfeer van natuur, spiritualiteit, kunst. En elke laatste zondag van de maand een optreden. Muziek, of een verteller, gedichten, een lezing over kunst, natuur.
Kleinschalig, ongeveer 15 mensen. In de werkplaats en wanneer het kan buiten. Met een dikke jas aan en eventueel een dekentje. Koffie of thee met iets lekkers. Een intiem samenzijn.
In september gaat het beginnen! De spits wordt afgebeten op zondag 26 september van 10.00 tot 12.30 uur door Abe de Verteller met Keltische verhalen over bomen en natuur. De ochtend wordt muzikaal omlijst door Yvonne van Almaren op Hang.  Zie agenda.